loading
ANNA MARIA PARADISE (3*)
from
de la 469 € /

Înconjurată de o grădină de palmieri, Anna Maria Paradise are o piscină cu terasă la soare și un bar-restaurant, fiind situată la mai puțin de 250 de metri de plaja Pefkochori din Kassandra. Unitățile de cazare în sistem self-catering au balcon sau patio cu vedere la Marea Egee, la piscină sau la grădină.

Decorate modern, în culori aprinse și cu mobilier închis la culoare, studiourile de la Anna Maria au aer condiționat și chicinetă. Dotările includ frigider, plită de gătit și TV LCD cu canale prin satelit. Baia privată este dotată cu duș și uscător de păr.

Micul dejun grecesc este servit zilnic în zona de luat masa. Oaspeții se pot bucura de o varietate de arome mediteraneene și băuturi răcoritoare la barul de la piscină sau la restaurantul à la carte Giraia Elia pentru prânz sau cină.

Anna Maria Paradise se află la 800 de metri de centrul orașului Pefkochori și la 23 km de centrul orașului Kassandra. Aeroportul Internațional Salonic este la 95 km. Oaspeții beneficiază gratuit de acces la internet WiFi în zonele publice ale proprietății, precum și de parcare.