loading
PINE BEACH BELEK 5*
from
de la 680 € /

BELEK

Pine Beach Hotel Belek beneficiază de o locaţie excelentă pe malul mării, pe Riviera Turcească și oferă camere spaţioase cu balcon şi centrul spa Helen.

Pine Beach Belek se află în mijlocul pădurilor și terenurilor și are vedere la o plajă de nisip, 2 terenuri de tenis, 3 piscine în aer liber, 3 piscine interioare, un parc acvatic cu 8 tobogane acvatice.

Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, acces la internet WiFi, TV prin satelit, seif, telefon direct, minibar, uscător de păr și balcon. Există facilități de ceai și cafea.

Pine Beach Belek are 5 restaurante, care servesc o gamă largă de mâncăruri într-o varietate de spații relaxante. În cele două restaurante principale se servește tip bufet. În plus, există restaurante italiene, turcești și de pește à la carte, pe bază de rezervare. Proprietatea are 11 baruri.

Sunt disponibile activități care variază de la volei pe plajă la tenis, biliard și sală de fitness. O echipă de animație organizează activități în timpul zilei, iar seara sunt organizate frecvent evenimente precum spectacole, petreceri și jocuri.

Oaspeții pot beneficia de parcare gratuită și de o stație de taxi chiar în fața complexului. Centrul oraşului Belek este la 8 minute de mers cu maşina.