loading

Festivalul lalelelor de la Istanbul și culorile Cappadociei!

Plecare din Chisinau -22.04.2024 

Perioada tur 23/04 – 27/04/2024 

Sosire in Chisinau 28.04.2024 

 

Ziua 1

 Plecare din Chisinau. 

 

Ziua 2 

Sosire la Istanbul. Călătoriți peste Podul Bosfor până în partea asiatică a orașului. O vizită în cel mai înalt punct al Istanbulului – Dealul Chamlica, de pe puntea de observație a căreia se dezvăluie adevărata frumusețe a orașului. Următorul program este o vizită la luxosul Palat Dolmabahce și o excursie opțională cu barca de-a lungul Bosforului. Cazare la hotel. Timp liber.

 

Ziua 3: Opțional (18 €) 

— Excursie pe jos de-a lungul Bosforului. Pe parcursul unei excursii de o oră și jumătate de-a lungul Bosforului, vei descoperi toată măreția și splendoarea celui mai mare oraș al Turciei. Veți avea ocazia să vedeți Palatul Dolmabahce, Palatul Çiragan, Turnul Fecioarei, Cetatea Rumel, Podurile Bosforului, școala militară Kuleli, palatul în miniatură al sultanului Abdulmecid și multe alte structuri unice situate pe malul Bosforului. . 

 

Ziua 4:

 Mic dejun. Tur de vizitare a părții europene a orașului. Vizitarea obiectivelor otomane și bizantine care au supraviețuit până în zilele noastre: Hagia Sofia, Palatul Top Kapi, Bazilica Cisternă, Moscheea Albastră, Marele Bazar etc. Timp liber

 

Ziua 5:

— 05:30 — 06:00 Zbor cu balonul cu aer cald (opțional 20 €), și cine nu dorește să zboare într-un balon cu aer cald, dar va fi bucuros să admire frumusețea baloanelor cu aer cald în zbor pe fundalul soarele răsare. Ora de decolare a baloanelor depinde de perioada anului, deoarece toate zborurile sunt planificate pentru a vedea răsăritul. Întoarcere la hotel pentru micul dejun. 

— Program de excursie opțional (30 euro), — Valea Iubirii, Valea Porumbeilor, Valea Devrent, Valea Trandafirilor, Orașul subteran Kaymakli, Muzeul în aer liber Goreme — un complex de mănăstiri antice rupestre și chilii de călugări, Biserica Sf. Simeon, Biserica creștină secolul XI — XII n. e. Timp liber, plecare spre Istanbul. Sosire târziu, check-in la hotel.

 

Ziua 6
Mic dejun. Timp liber pentru cumpărături și plimbare prin Istanbul. 16:30 Plecare spre Chișinău.

Ziua 7
Sosire la Chișinău.

  • Inclus in cost:

– Transport (autobuz)
— Cazare 3 nopti la hotel 3*
* 2 nopti in Istanbul
* 1 noapte Cappadocia *
* 1 noapte de transfer
– Mese (3 mic dejun si 1 cina)
— excursii de vizitare a obiectivelor turistice
— Servicii de ghid local
– Asigurare medicala
— Servicii de însoțire

  • Taxa suplimentara

– Taxe de intrare la muzee:
– Catedrala Sf. Sofia etajul 2 – 25 €
– Palatul Topkapi – 47 €
– Palatul Dolmabahce – 33 €
– Plimbare de-a lungul Bosforului – 18 €
– Insula Prinților – 20 €
– noapte turcească – 40 €
— Pranz, cina si cheltuieli personale;
Agenția își rezervă dreptul de a face modificări în ordinea excursiilor.